Úvod  \ Archiv emailů \ 

Email

Řasenka pro perfektní styling řas, černá - Perfection Cream Maskara Black

Katalogové číslo: 64865
Množství: 1 ks
Řada: Oči a obočí - Balance Eye
Řasenka pro perfektní styling řas, černá - Perfection Cream Maskara Black Nová řasenka 3 v 1 pro objemné, pružné a extra dlouhé řasy. Konzistence zajišťuje snadné nanášení a dlouhou trvanlivost. Hluboce černý odstín dodá řasám důraz, pro optické prodloužení krátkých nebo více objemu jemných řas. Voděodolná řasenka zajišťuje dlouhou trvanlivost a snadné nanášení.

Oční linky v tužce - Eye Styler Black

Katalogové číslo: 64663
Množství: 1 ks
Řada: Oči a obočí - Balance Eye
Oční linky v tužce, černé - Eye Styler Black Tekuté oční linky v tužce černé barvy s jemnou nylonovou špičkou k preciznímu nanášení. Dlouhotrvající efekt, odolné proti otěru. Propůjčují řasám opticky větší hustotu. Po otevření spotřebujte do 9 měsíců.

Krémové oční stíny v tubě - Cream Eye Shadow - Stardust

Katalogové číslo: 64562
Množství: 1 ks
Řada: Glorious Glitter
Krémové oční stíny v tubě - Cream Eye Shadow - Stardust Krémově jemné oční stíny Stardust s brilantním leskem. Mimořádně svěží mokrý efekt díky ultrajemným třpytivým pigmentům vydrží perfektně několik hodin. Krémové oční stíny v praktické tubě pro svěží výraz očí s obzvláště lehkou texturou, kterou lze nanést v tenké vrstvě.

Nalepovací řasy včetně lepidla - Eyelashes Set

Katalogové číslo: 64557
Množství: 1 ks
Řada: Glorious Glitter
Nalepovací řasy včetně lepidla - Eyelashes Set Sada řas v krabičce včetně lepidla na řasy. Perfektní doplnění celého make-upu, nalepovací řasy jsou vhodné pro každodenní použití, zhušťují a prodlužují přirozené řasy. Nápadný a současně decentně přirozený vzhled. Pro korunovaci perfektních, stylových a výrazných očí, pro závěrečný párty look.

Lak na nehty - Nail Color - 100 Marsala

Katalogové číslo: 64719
Množství: 8 ml
Řada: Nehty - Balance Nail
Lak na nehty - Nail Color - 100 Marsala Lak na nehty sjednotí celkový make-up. Nabídka obsahuje decentní přirozené tóny nebo výrazné odstíny s recepturou "One Coat" s vysokou krycí schopností. Lak na nehty neobsahuje formaldehyd a toluen.

Tekutý make-up - Lifting Foundation - medium

Katalogové číslo: 64411
Množství: 30 ml
Řada: Pleť - Balance Teint
Tekutý make-up - Lifting Foundation - medium Vydatný tekutý make-up s vitaminem E a koenzymem Q10 účinně zjemňuje vrásky, má optimální krycí schopnost a dodává pleti hedvábný vzhled. Speciální komplex z mořských řas a pšenice zajišťuje SKIN TIGTENER efekt již při prvním použití. Díky koenzymu Q10 a vitaminu E chrání pleť před škodlivými vlivy prostředí a tím také před...

Lesk na rty - Lip Gloss - Lip Balm

Katalogové číslo: 64340
Množství: 1 ks
Řada: Rty - Balance Lip
Lesk na rty - Lip Gloss - Lip Balm Balzám na rty s pěsticími látkami a volume-efektem pro brilantní lesk a plnost rtů. Zanechává rty souměrné a hladké. Bezbarvý - pouze pro přirozený lesk rtů, nebo jako zvýraznění přes požadovaný odstín rtěnky. Transparentní lesk na rty s jemným perleťovým efektem dodá rtům svěží přirozený lesk. Praktické balení lesku na rty s aplikátorem rty...