Úvod  \ Archiv emailů \ 

Email

Tužka na oči - Creamy Kajal Liner - Miracle blue

Katalogové číslo: 64564
Množství: 1 ks
Řada: Inspired by Light
Tužka na oči - Creamy Kajal Liner - Miracle blue Třpytivá tužka na oči v metalickém vzhledu zdůrazní dokonalý tvar vašich očí, rozehraje jemnou hru světla a barev. Příjemná krémově hladká textura tužky na oči se snadno nanáší a lze ji jednoduše a komfortně zapracovat. Kajalová tužka na oči v odstínu Miracle blue obsahuje integrované ořezávátko. Jednoduchá a přesná aplikace,...

Lovely Cheeks & Eyes

Katalogové číslo: 64428
Množství: 1 ks
Řada: Inspired by Light
Lovely Cheeks & Eyes - pro svěží vzhled Praktický přípravek 2 v 1 můžete aplikovat na tváře i na oči. Hedvábná struktura s jemnými lesklými pigmenty dodá pleti svěží a odpočatý vzhled. Pro přirozený vzhled nanášejte přípravek štětcem, pro intenzivní výrazné líčení aplikujte přímo na tvář.

Rtěnka v tužce - Glossy Lip Pencil - Sorbet

Katalogové číslo: 64395
Množství: 1 ks
Řada: Inspired by Light
Rtěnka v tužce - Glossy Lip Pencil - Sorbet Krémová rtěnka v tužce, brilantní lesk a lehké tónování. Speciální pěsticí složení rtěnky poskytuje vašim rtům pružnost a pěstěný pocit. Velmi jednoduchá aplikace díky vysouvací náplni. Ideální kombinace rtěnky v tužce v odstínu Sorbet – tónuje, pěstí a dodává pružnost.

Šampon na vlasy a tělo - Hair & Body Shampoo

Katalogové číslo: 10630
Množství: 250 ml
Řada: Alcina pro muže
Šampon na vlasy a tělo - Hair & Body Shampoo Svěží sprchový gel, který je určen pro péči o vlasy i tělo. Účinně čistí a hydratuje pokožku, vlasy zároveň zanechává pěstěné a lesklé. Vhodný pro každodenní použití.

Aktivní pleťový gel - Active Face Power

Katalogové číslo: 34863
Množství: 50 ml
Řada: Alcina pro muže
Aktivní pleťový gel - Active Face Power Aktivní pleťový gel, který zvládá několik věcí najednou – osvěžuje, hydratuje a vitalizuje pokožku obličeje. Vhodný je pro ma­sáž, nebo jako maska na obličej. Pleťový gel je ideální také jako balzám po holení a k péči o oční okolí. Rychle se vstřebává a nezanechává mastný film.

Silně fixační gel - Ultimate Gel

Katalogové číslo: 10628
Množství: 100 ml
Řada: Alcina pro muže
Silně fixační gel - Ultimate Gel Silně fixační gel poskytuje dlouhotrvající a nekompromisní zpevnění účesu. Lze jej použít do vlhkých nebo suchých vlasů, nezane­chává viditelné stopy. Speciální struktura fixačního gelu umožňuje rychlou a jednoduchou úpravu stylingu.