Úvod  \ Archiv emailů \ 

Email

Liftingová ampule - limitované zboží

Katalogové číslo: 34784
Množství: 5 ml
Řada: Alcina - Efekt a péče o pleť
Liftingová ampule - limitované zboží Přijde vhod před důležitou schůzkou nebo po protančené noci.Liftingová ampule okamžitě vyhlazuje pleť, výborně se hodí před líčením, vhodná pro každý typ pleti. Použití: Ampuli naneste na očištěnou pleť obličeje, krku a dekoltu. Nechte vstřebat a naneste vhodný krém. Liftingová ampule jako podklad pod denní nebo noční krém. U citlivé...

Anti Age ampule - limitované zboží

Katalogové číslo: 34770
Množství: 5 ml
Řada: Alcina - Efekt a péče o pleť
Anti Age ampule - limitované zboží Pro pružnou, mladě vypadající pleť. Efektivně redukuje vrásky a linie.Anti Age ampule je velmi vhodná k péči o oční okolí. Použití: Ampuli naneste na očištěnou pleť obličeje, krku a dekoltu. Nechte vstřebat a naneste vhodný krém. Anti Age ampule jako podklad pod denní nebo noční krém.

Energy ampule - limitované zboží

Katalogové číslo: 34780
Množství: 5 ml
Řada: Alcina - Efekt a péče o pleť
Energy ampule - limitované zboží Excelentní energetický koktejl po námaze (např. pro unavené maminky na mateřské dovolené…) Energy ampule projasňuje pleť a dodává energii, skvěle se doplňuje s 5-minutovou maskou. Použití: Ampuli naneste na očištěnou pleť obličeje, krku a dekoltu. Nechte vstřebat a naneste vhodný krém. Energy ampule jako podklad pod denní nebo noční krém.

Anti Dry ampule - limitované zboží

Katalogové číslo: 34804
Množství: 5 ml
Řada: Alcina - Efekt a péče o pleť
Anti Dry ampule - limitované zboží Jasná volba pro suchou pleť, která potřebuje po zimě vrátit svou přirozenou rovnováhu.Anti Dry ampule mírní suché vrásky a zjemňuje pleť. Použití: Ampuli naneste na očištěnou pleť obličeje, krku a dekoltu. Nechte vstřebat a naneste vhodný krém. Anti Dry ampule jako podklad pod denní nebo noční krém.