Úvod  \ Archiv emailů \ 

Email

 

Klidnicí maska

Běžná cena: 418 Kč

Akční cena: 355 Kč

Katalogové číslo: 34439
Množství: 50 ml
Řada: M - Smíšená a normální pleť
S vysoce účinným ovesným extraktem zásobuje stresovanou pleť látkami, které mají pěstící účinky a zklidňují podráždění. Vyrovnává poměr tuku a vlhkosti v pleti a navrací ji do přirozené rovnováhy. Nezapomínejte masku nanášet i na krk a dekolt.
 

Vitalizující maska

Běžná cena: 478 Kč

Akční cena: 421 Kč

Katalogové číslo: 34690
Množství: 50 ml
Řada: A - Náročná zralá pleť
Maska s obsahem kofeinu a mentolu zlepšuje a stimuluje prokrvení pleti. Navíc jí dodává svěžest a energii. Viditelně ji zjemňuje a vyhlazuje. Je vhodná pro náročnou a stresovanou pleť. Ideální pro pleť kuřáků.
 

Aktivní peeling

Běžná cena: 335 Kč

Akční cena: 295 Kč

Katalogové číslo: 34831
Množství: 50 ml
Řada: B - Základní péče
Stimulující jemný peeling odstraňuje šupinky kůže a aktivuje její funkce. Je ideální před nanášením přípravků s hloubkovým účinkem nebo Samoopalovacím krémem.
 

Čisticí gel - nová receptura

Běžná cena: 288 Kč

Akční cena: 245 Kč

Katalogové číslo: 34170
Množství: 150 ml
Řada: B - Základní péče
Osvěžující nemastný gel určený k čištění pleti a odstranění make-upu. Pleť nevysušuje a čistí ji do hloubky. Čistící gel se promění v jemnou krémovou pěnu a zanechá na pleti příjemný svěží pocit. Obsahuje Aloe vera a jemné mycí substance, které zajistí...
 

Krém na oči a rty

Běžná cena: 428 Kč

Akční cena: 377 Kč

Katalogové číslo: 34986
Množství: 15 ml
Řada: E - Efektní péče
Speciální receptura chrání citlivé oční partie. Pěsticí složky zpomalují tvorbu vrásek a zlepšují elasticitu pleti. Nejvhodnější pro regeneraci přes noc. Ideální také jako exkluzivní péče na velmi suché rty. Dva v jednom - regenerační péče o oči a rty.