Úvod  \ Archiv emailů \ 

Email

 

Lesk na rty - Shiny Lip Gloss - Pink Pearl

Katalogové číslo: 64375
Množství: 1 ks
Řada: Just Summer - Just Married
Lesk na rty - Shiny Lip Gloss - Pink Pearl Lesk na rty v růžovém letním tónu Pink Pearl, kte­rý dodává rtům potřebnou hydrataci. Decentní lesk na rty lze použít samostatně, nebo jako bri­lantní závěr přes rtěnku. Lesk pro decentní přitom přirozený lesk rtů, pro rozmarnou náladu.

 

Prosvětlovací korektor - Concealer Stick

Katalogové číslo: 64466
Množství: 1 ks
Řada: Just Summer - Just Married
Prosvětlovací korektor - Concealer Stick Nový Concealer Stick se ve formě pohodlné tužky dobře nanáší pod oči, pod obočí, na drobné nedokonalosti i na větší plochy. Prosvětlovač a korektor v jednom pro snadnou aplikaci. Perfektně kryje začervenání, nerovnosti pleti a kruhy pod očima. Lze použít cíleně, ale také ve větší ploše. Lehká krémová textura s dlouhou trvanlivostí.

 

Oční stíny monomatic a kajalová tužka v jednom - Eye Pencil Two In One - Romance

Katalogové číslo: 64558
Množství: 1 ks
Řada: Just Summer - Just Married
Oční stíny monomatic a kajalová tužka v jednom - Eye Pencil Two In One - Romance Kajalová linka a oční stíny v jedné tužce – atraktivní kombinace v odstínu Romance! Snadná aplikace s rovnoměrným nanášením barev, oční stíny a tužka jsou sladěny v ideální barevné kombinaci. Výborný pomocník do každé kabelky, pro osvěžení make-upu během dne, nebo letního cestování.

 

Oční stíny monomatic a kajalová tužka v jednom - Eye Pencil Two In One - Fantasy

Katalogové číslo: 64559
Množství: 1 ks
Řada: Just Summer - Just Married
Oční stíny monomatic a kajalová tužka v jednom - Eye Pencil Two In One - Fantasy Kajalová linka a oční stíny v jedné tužce – atraktivní kombinace v odstínu Fantasy! Snadná aplikace s rovnoměrným nanášením barev, oční stíny a tužka jsou sladěny v ideální barevné kombinaci. Výborný pomocník do každé kabelky, pro osvěžení make-upu během dne, nebo letního cestování.

 

Rtěnka - Lipstick - 410 Smoothie

Katalogové číslo: 64146
Množství: 1 ks
Řada: Just Summer - Just Married
Rtěnka - Lipstick - 410 Smoothie Odstín rtěnky Smoothie s optimální krycí schopností. Rtěnka především díky své vyživující krémové struktuře dodá rtům přirozenou letní barvu, výrazně rty pěstí. Letní rtěnka s krásným dlouhotrvajícím leskem. Okouzlující výsledek: hladké rty a perfektní letní make-up rtů.