Úvod  \ Archiv emailů \ 

Email

Rtěnka s pigmenty - Glamour Lip Pencil - Rose Blush

Katalogové číslo: 64313
Množství: 1 ks
Řada: Glorious Glitter
Rtěnka s pigmenty - Glamour Lip Pencil - Rose Blush Rtěnka s pigmenty - Glamour Lip Pencil v odstínu Rose Blush pro rty plné vášně. 3 v 1 - balzám, rtěnka s pigmenty a super zářivý lesk v jednom. Praktická forma vysouvací tužky, propůjčuje rtům pocit vláčnosti a zářivý lesk. Smyslně elegantní vzhled s maximální trvanlivostí a vynikajícím komfortem aplikace, ideální na cesty.

Lesk na rty - Glittering Lip Gloss - Flash Pink

Katalogové číslo: 64314
Množství: 1 ks
Řada: Glorious Glitter
Lesk na rty - Glittering Lip Gloss - Flash Pink Nádherně jemný lesk na rty v odstínu Flash Pink pro nejzářivější úsměv na světě s vysokou brilancí a s maximálně pohodlným nanášením. Třpytivě mokrý vzhled pro zářivé rty. Inovativní textura pro optimální trvanlivost.

Nalepovací řasy včetně lepidla - Eyelashes Set

Katalogové číslo: 64557
Množství: 1 ks
Řada: Glorious Glitter
Nalepovací řasy včetně lepidla - Eyelashes Set Sada řas v krabičce včetně lepidla na řasy. Perfektní doplnění celého make-upu, nalepovací řasy jsou vhodné pro každodenní použití, zhušťují a prodlužují přirozené řasy. Nápadný a současně decentně přirozený vzhled. Pro korunovaci perfektních, stylových a výrazných očí, pro závěrečný párty look.

Krémové oční stíny v tubě - Cream Eye Shadow - Stardust

Katalogové číslo: 64562
Množství: 1 ks
Řada: Glorious Glitter
Krémové oční stíny v tubě - Cream Eye Shadow - Stardust Krémově jemné oční stíny Stardust s brilantním leskem. Mimořádně svěží mokrý efekt díky ultrajemným třpytivým pigmentům vydrží perfektně několik hodin. Krémové oční stíny v praktické tubě pro svěží výraz očí s obzvláště lehkou texturou, kterou lze nanést v tenké vrstvě.

Oční stíny v tužce - Eye Pencil - Velvet Plum

Katalogové číslo: 64563
Množství: 1 ks
Řada: Glorious Glitter
Oční stíny v tužce - Eye Pencil - Velvet Plum Příjemná, obzvláště hebká textura očních stínů v praktické vysouvací tužce v odstínu Velvet Plum. Vysoký komfort při nanášení, i po dlouhých hodinách maximální krytí. Oční stíny - pro oči, které svádí.

Oční linky - Eye Liner Cream - Dark Black

Katalogové číslo: 64696
Množství: 1 ks
Řada: Glorious Glitter
Oční linky - Eye Liner Cream - Dark Black Oční linky – pro oči s hlubokým pohledem. Intenzivně černá, obzvláště krémová linka s perfektní trvanlivostí v odstínu Dark Black. Intenzivní vzhled s maximálním zvýrazněním očí. Jednoduché nanášení očních linek díky inovativnímu štětcovému aplikátoru – zatáhněte za vrchní část uzávěru a vyjměte štěteček, opačným koncem...