Úvod  \ Archiv emailů \ 

Email

Dětský tělový olej - Baby Body Oil

Katalogové číslo: 718407
Množství: 30 ml
Řada: Baby´s Natural Care
Dětský tělový olej - Baby Body Oil Pěstící masážní tělový olej je základem veškeré péče o pokožku dítěte. Cenné čisté rostlinné oleje, měsíčkový olej a olej z jádra macadamie udržují dětskou pokožku vláčnou a jemnou.  Použití: Dětský tělový olej podle potřeby naneste na pokožku a jemně vmasírujte.

Dětská mycí pěna do koupele - Baby Bubble Bath

Katalogové číslo: 702400
Množství: 200 ml
Řada: Baby´s Natural Care
Dětská mycí pěna do koupele - Baby Bubble Bath Citlivá mycí dětská koupel s ​​mimořádně hebkou pěnou. Zachování vědomě vybraných účinných látek zklidňuje podrážděnou pokožku těla i pokožku vlasů. Díky dětské pěně do koupele je koupání a mytí opravdová zábava.

Dětský pěstící krém - Baby cream

Katalogové číslo: 702300
Množství: 50 ml
Řada: Baby´s Natural Care
Dětský pěstící krém - Baby cream Esenciální oleje, bambucké máslo a Aloe Vera velmi jemně chrání a pěstí dětskou pokožku. Dětský krém s vitaminem E zklidňuje podrážděnou pokožku v oblasti plenek, působí preventivně proti opruzeninám. Použití: Dětský krém naneste podle potřeby na pokožku v oblasti plenek a jemně vmasírujte.

Winner Balzám po holení

Katalogové číslo: 700650
Množství: 100 ml
Řada: Winner - přírodní péče pro muže
Winner Balzám po holení Balzám po holení je pěstící produkt na přírodní bázi. Obsahuje 100% čisté éterické oleje, aloe vera a makadamový olej. Účinné látky z měsíčku a vilínu (hamamelis) zklidňují a stahují pokožku. Je určen pro zvláště suchou a citlivou mužskou pokožku.

Winner Sprchový gel a šampon v jednom

Katalogové číslo: 700651
Množství: 200 ml
Řada: Winner - přírodní péče pro muže
Winner Sprchový gel a šampon v jednom Svěží gel aloe vera obsažený ve sprchovém gelu pěstí suchou pokožku během sprchování. Aktivní přírodní pšeničný protein vytváří ochranný film na vlasech. Posiluje a zlepšuje kvalitu vlasů.Ideální kombinace pro péči celého těla.

Winner Pleťový krém

Katalogové číslo: 700652
Množství: 50 ml
Řada: Winner - přírodní péče pro muže
Winner Pleťový krém Základ toho krému tvoří pěstící oleje z jojobových a makadamových ořechů, vitamín E a F. Krém má lehkou konzistenci, voní svěže po limetkách, výborně se vstřebává, hydratuje a regeneruje. Je určen pro všechny druhy pleti.

Krém na ruce s BIO konopným olejem

Katalogové číslo: 210191
Množství: 75 ml
Řada: Hojení pokožky, péče o tělo a ruce
Zvláčňující a zesvětlující krém na ruce s BIO konopným olejem Přípravek je bohatým ale rychle vstřebatelným krémem - balzámem na ruce. Obsahuje výživný konopný olej v BIO kvalitě a aktivní enzym SOD, který příznivě působí proti pigmentacím na hřbetu rukou. Zanechává pokožku mimořádně jemnou a vláčnou. Použití: Krém doproručujeme nanést 2-3x denně, u profesionálů není...