Úvod  \ Archiv emailů \ 

Email

Výprodej dekorativní kosmetiky Alcina, sleva 15% na vše.

Harmonicky sladěné odstíny dekorativní kosmetiky jsou vhodné pro každý typ pleti, pro každý styl a každou příležitost. Dekorativní kosmetika představuje závěrečnou a zábavnou péči o pleť.


Oční stíny v tužce - Eye Shadow Monomatic - 060 Brown

Katalogové číslo: 64615
Množství: 1 ks
Řada: Oči a obočí - Balance Eye
Krémové oční stíny v tužce v odstínu 060 Brown se speciálním aplikačním mechanizmem pro rychlé a snadné líčení očí. Na speciálním aplikátoru ulpí díky pružině dostatečné množství barvy. Pro rychlý oční make-up. Bez vonných látek. Použití: Oční stíny v tužce lze použít jako oční stíny nebo jako oční...

Výživný olej na nehty - Nail Beauty Oil

Katalogové číslo: 64841
Množství: 8 ml
Řada: Nehty - Balance Nail
Výživný olej na nehty s obsahem vitaminu E, mandlového a citrónového oleje pěstí poškozené nehty a navrací jim přirozenou elasticitu. Pěstí poškozené nehty. Rychle se vstřebává. Použití: Olej naneste na nehty a kůžičku a lehce vmasírujte. Před nanesením laku na nehty olej odstraňte Odlakovačem na nehty.

Tužka na oči - Soft Kajal Liner - 040 Green

Katalogové číslo: 64692
Množství: 1 ks
Řada: Oči a obočí - Balance Eye
Kajalová tužka na oči v odstínu 040 Green s jemnou recepturou a v optimálním barevném provedení. Měkká tuha v praktickém otočném mechanismu s ořezávátkem a aplikátorem. Špička náplně je formovatelná, umožňuje vytvořit velmi jemnou nebo naopak širokou linku k zvýraznění očí. Pomocí integrované houbičky můžete zjemnit...

Řasenka pro perfektní styling řas, černá - Perfection Cream Maskara Black

Katalogové číslo: 64865
Množství: 1 ks
Řada: Oči a obočí - Balance Eye
Nová řasenka 3 v 1 pro objemné, pružné a extra dlouhé řasy. Konzistence zajišťuje snadné nanášení a dlouhou trvanlivost. Hluboce černý odstín dodá řasám důraz, pro optické prodloužení krátkých nebo více objemu jemných řas. Voděodolná řasenka zajišťuje dlouhou trvanlivost a snadné nanášení.

Oční stíny - Eye Shadow - 020 Toffee Split

Katalogové číslo: 64512
Množství: 1 ks
Řada: Oči a obočí - Balance Eye
Jemné pudrové oční stíny pro sametový vzhled v odstínu Toffee Split s optimální trvanlivostí. Lehce se nanáší, neukládají se do linek a vrásek, mají optimální trvanlivost. V kazetě se nachází vždy dva odstíny, které jsou harmonicky sladěny. Kazeta s aplikátorem. Bez vonných látek.