Úvod  \ Archiv emailů \ 

Email

Hlavička mailingu
Tónovací emulze - 10.16 Jasná blond - popelavá - fialová

Tónovací emulze

Tónovací emulze
Color emulze vhodné pro tónování vlasů především v letním období, kdy slunce, chlorovaná a slaná voda vyblednou barvu vlasů. Barevné emulze nabízí několik způsobů použití, praktický pomocník k oživení již vyšisované barvy vlasů.
Barevný šampon - červený

Barevné šampony

Barevné šampony
Jemné mytí a péče s aktivními pigmenty a pantenolem. V důsledku působení slunce a vody dochází v barvených vlasech k uvolňování barevných pigmentů a ke zvýšenému vyblednutí vlasů. Barevné šampony poskytují péči obohacenou o aktivní barevné pigmenty.
Barevný balzám - měděná

Barevné balzámy - Color conditioning shots

Barevné balzámy - Color conditioning shots
Rychle blednoucí barva a matné vlasy patří minulosti. Inovativní multitalenty pro všechny barevné typy. Lehký nádech zlaté blond, nebo raději zářivá měděná? Ať se rozhodnete pro jakoukoli barvu, s Color conditioning shots se vždy trefíte do černého. ALCINA Color conditioning shots vnesou novou barvu do vlasů. Tyto inovativní Color balzámy opět rozzáří barvené vlasy a propůjčí jim hebký lesk.
Tónovací sprej - Pastell Spray Violet-Irise

Tónovací spreje

Tónovací spreje
Vyhrajte si s barvou vlasů! Bezoplachové pastelové spreje vám pomohou vytvořit vzhled podle vašich představ, přitom vlasy pěstí a zanechávají je pružné a hebké. Oživte vlasy trendy barvami pro skvělý vzhled a barevný výsledek, který si můžete užívat tak dlouho, dokud vás bude bavit....